16 desember 2010

Udfordring 13

Hov der var da vist en lille nisse på spil... Dette indlæg kommer derfor en dag for sent. Det må I undskylde!

Vi kan denne gang byde velkommen til en ny sponsor:


HobbyWorkShoppen er en webshop, og en fysisk butik i Gl. Rye nær Himmelbjerget midt i Jylland i Danmark. Vi lægger vægt på at have et bredt udvalg af varer til scrapbooking og kort og smykkefremstilling. Derudover dækker vi også andre hobbyaktiviteter såsom filtning, modellering, maling, decoupage mm. Det, du ser på http://www.hobbyworkshoppen.dk/, er også det vi har på lager. Ved store mængder må der dog påregnes leveringstid.


Der afholdes kurser og privatarrangementer i butikken. Desuden er man altid velkommen til at benytte arbejdsbordet i butikkens åbningstid.

Se mere om på deres webshop på HobbyworkshoppenUdfordring 13

Nu er der altså ikke længe til, det er jul. Måske bliver der pakket gaver ind hjemme hos dig også. Her hjemme hos mig skal jeg bruge masser af til og fra kort - og favoritten er lige nu vintage juletags.

Derfor er din opgave denne gang:
Lav et jule-vintage-tag!


Der er heller ikke så store krav til jer denne gang. I må selv bestemme størrelse og udseende på tag'et. De eneste krav vi har er, at det selvfølgelig skal være i vintagestilen, og at I overholder vores regler.


Vi glæder os meget til at se, hvad I finder på!


Der er deadline d. 28. december kl. 18.00. Reglerne står i sidebaren. Læs dem venligst. Læg et linkt via MrLinky, når du er klar med dit bidrag til vores udfordring.

Husk at det skal være et direkte link til det indlæg, hvor dit bidrag er i, ellers er det ikke sikkert, vi kan finde det.

Vi (i designteamet) har denne gang fået sponsoreret to forskellige smukke stempler fra Hobbyworkshoppen. Det er de samme stempler, I kan vinde.

De tre forskellige stempler fra Prima er små, men fyldt med flotte detaljer.


Vintage Udfordringens dygtige designteam har været meget kreative og lavet disse smukke tags:


Kianel

I used an embossing plate , distress, embossing powder, stamps and shimmer paints to make my background. I then used an inverted circle die, lace and stamps to make the circle and a little tag that goes inside the birdcage stamp and some pearls and crackle accent to decorate the birdcage. Lace, ribbon, hatpin, punches, charm, butterfly stamp, roses and leaves for decorating.


Benita
Jeg har brugt stemplet øverst på tagen. Har desuden brugt et vintagebillede hentet på nettet som er overført til et stykke papir med tekst på. Jeg har også brugt en doiley sværtet med vintage photo.


Linda
Jeg har brukt et post tempel jeg fikk :) og laget små pakkelapp tags :D

Mette
Jeg har brukt en kaffefarget tag som jeg har stemplet med et notestempel.
Har pyntet tagen med en liten heklebrikke og bilde fra et klippeark!


Dorthe
Jeg har valgt, at lave små juletags som kan bruges til gavemærker.
Jeg har brugt stemplet fra Hobbyworkshoppen på baggrunden af alle tags.
Derudover er de bla. distresset med vintage photo og guld embossing.


Renate
Jeg har brukt ulike stempler, blonder, krystaller på bånd, bilde fra ett utklippsark, snøkrystall-charms, bånd, hyssing, snøkrystall fra to ulike punchere, perleswirls etc.
Alle kanter er svertet med Walnut Stain distress og tagsen har fått en natt i kaffebad. Den er laget av akvarellpapir for å få den rette fargen.


 Gæstedesigner:
Ingveig
Grunnlaget er en kaffefarget tag. På denne har jeg "lag-på-lag" limt gammel bokside, mønsterark, kakeserviett, bølgepapp og vintage bilde med søte barn med juletre.

Kanter er svertet ned "Vintage Photo" Distress Ink. Tagen er pyntet med snøkrystall puncher i hvit og rosa kartong, samt rosa "glitterkartong". Det er også brukt masse sølvfarget "bling" samt en rosa halvperle. Fikk også plass til en liten hvit tag stukket inn på høyere siden. Denne har fått blondepynt, det samme har hovedtagen. Tekst er skrevet ut på PC og limt fast på limputer.  
 

Og så en lidt kedelig nyhed...
Desværre må vi i dette år sige farvel til to af vores fantastisk dygtige designteammedlemmer, der ikke længere har tiden og overskudet til at være med i vores hyggelige designteam. Det er Anne Bente, der oprindeligt startede denne blog, og Merete, der har været med lige fra starten gennem alle op- og nedture. Vi takker mange mange gange for jeres dejlige selskab det sidste lille års tid. Vi ses derude og håber at se jer deltage i vores kommende udfordringer.

Måske betyder dette, at der i år 2011 bliver søgt nye designteammedlemmer til vores fine udfordringsblog. Kunne det mon have din interesse?

10 kommentarer:

 1. For noen kjempelekre tags dere har laget, helt fantastiske!

  SvarSlett
 2. Sååå nyyydelige tags her er, egentlig veldig mye fint her hos dere :D

  SvarSlett
 3. Du verden så mange fine tags, masse inspirasjon.
  Flott utfordring. Ha en riktig GOD JUL alle sammen. Klemmer til dere :-D

  SvarSlett
 4. Hmmm...hvad gør jeg galt ? Når jeg linker, er det ikke til min blog, men direkte til billedet ?
  mvh Mette
  http://mette-hyldig.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Så flotte tags!
  Jeg er med med 2 jeg også!

  SvarSlett
 6. Mette: du skal bare kopiere linien når du er inde på indlægget der handler om dit bidrag. Du skal ikke trykke på billedet og kopiere den linie. Ok?

  SvarSlett
 7. Tak Benita...jeg prøver lige igen...men kan jeg lave om på dem jeg allerede HAR linket til ? Der røg vist også lige et indslag om min søn med, og han er altså ikke med i udfordringen ;-)
  Glædelig jul til alle jer !

  SvarSlett
 8. Åh så vackra tags design teamet har gjort! Underbara!!!

  Julkramar, Outi

  SvarSlett
 9. Mette: haha ja jeg tænkte også over hvorfor vi lige fik et billede af operation skriv hjem drengene. :)

  SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!