25 februar 2015

Vinner/topp 3 fra utfordring #95God morgen! 25. februar i dag, og det er tid for å avsløre vinner/topp 3 fra utfordring #95 hvor temaet var "hjerter".
I november 2013 startet vi Susanne og Merete en ny nettbutikk i Danmark. Vi henvender oss til papirkunstnere i hele Skandinavia, fordi vi mener at det er behov for et mer skandinavisk marked.
Vi er to søstere som har vært kreative i mange år med decopage, sying, kunstmaling, smykkefremstilling og scrapbooking.

Vår nettbutikk selger hobbyartikler innenfor primær scrapbooking og kortlaging (stempler, papir og øvrig tilbehør). Scrapbooking kommer opprinnelig fra USA hvor utvalget av scrapbooking materialer er stort, men vi mener at det er behov for et mere skandinavisk marked.

Your Own Scrap har fokus på egenproduksjon av stempler med skandinavisk design, og vi har allerede en stor kolleksjon med motiver fra den danske forfatteren H.C.Andersens eventyr. Vi har også fokus på tekster med bokstavene Æ, Ø og Å, samt stempler med skandinaviske tradisjoner.

Vi hos Your Own Scrap lager stempler etter ønske og kundene kan få laget sine helt personlige og unike stempler med utgangpunkt i bilder, postkort eller tegninger av god kvalitet. Your Own Scrap kan også lage graveringer i tre, lær, glass, akryl og plast. 

Hvis du ønsker å følge med i utviklingen til Your Own Scrap så kan du bestille vårtnyhetsbrev som inneholder informasjon om nyheter, produkter, arrangementer mm.

Den som er stemt frem som vinner/topp 1 av Vintageteamet får disse flotte premiene tilsendt; stempel og trepynt

1. plass

2. plass

3. plass

Gratulerer så mye alle sammen!
Dere er nå med å konkurrerer om å være gjestedesigner hos Vintageutfordringen. Gjestdesigneren blir trukket random org, og vil bli kontaktet per epost.
Rita K.. vær snill å sende adressen din til vintageudfordring@hotmail.com slik at vi kan sende deg premien. Du kan ta med deg denne banneren og vise den stolt fram i sidebaren i bloggen din.


Tineke og Monica, her er deres topp 3 banner som dere kan pryde bloggene deres medHusk at det fortsatt er noen dager igjen til innleveringsfristen til pågående utfordring for temaet er fugl/fuglbur. Ønsker dere alle en flott dag!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk, så hyggelig å vinne hos dere :-) Klem fra Rita

    SvarSlett
  2. Superleuk dat mijn kaart in de top-3 is gekomen, dank jullie wel!
    Rita en Monica ook gefeliciteerd.
    Groetjes Tineke

    SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!