01 mai 2015

Utfordring #101

Velkommen til ny utfordring hos Vintageutfordringen.
Vi håper alle nyter de flotte vårdagene, er det ikke deilig å se at dagene blir lengre og at kveldene blir lysere?Temaet for denne utfordringen er konfirmasjon eller bryllup.
Du kan lage kort, LO eller andre papirprosjekter. Husk at prosjektet MÅ være laget i vintagestil! Er du usikker på hva vintagestil betyr? Klikk på fanen "Vintage - hva er det?" øverst på denne siden.

Ditt bidrag må leveres innen 13. mai kl. 22.00 CET
Papirdesignr

Vi er så heldige å bli sponset av Papirdesign, De har gitt både premie til vinneren av utfordringen og sponsormaterialer til hele Vintageteamet.

Papirdesign produserer papirprodukter, scrapbookingark og tilbehør for det norske markedet. Papirdesign ønsker å bidra til å skape glede og inspirasjon hos kundene sine.

Papirdesign har bred erfaring innenfor fagfeltene: design, foto og formgivning.
Papirdesign er opptatt er farger, form og design. De henter inspirasjon fra Nordlands vakre og kontrastfylte natur, reiser, kunst, kultur og menneskene de omgir seg med. Deres bakgrunn, erfaring og skaperglede skal alltid bli reflektert i produktene.

Papirdesign har et flott designteam som lager masse flott. Besøk bloggen her.

 

Dorthe Pabst

I dag er vi så heldige å ha med oss dyktige Dorthe Pabst som gjestedesigner, og vi lar henne presentere seg selv:

Jeg begyndte så småt at lave kort tilbage i 2006. Det blev dog kun til indbydelser og bordkort til min søns konfirmation. Senere lavede jeg kort når jeg skulle bruge et. Men da jeg i slutningen af 2009 opdagede fænomenet scrap på internettet tog min Hobby for alvor fart. Jeg elsker at lave kort i vintage stil og også shabby chic, helst maritime kort - men også gerne romantiske. Jeg bruger masser af blomster og gerne chipboards og charms på mine kort, og så selvfølgelig smukke og lækre papirer. Jeg elsker min hobby, den er ren terapi! Og så har man jo en masse søde damer rundt i Verden man deler interesse med og kan lære og blive inspireret af - det er da bare endnu et plus.

Dorthes har laget et nydelig bryllupskort til oss, og hvis du vil se flere av hennes arbeider så finner du bloggen hennes her.

Det er med glede vi kan annonsere at vi har vært så heldige å få med oss på laget


Monica Nilsen Schancke

Og her er hva Monica sier om seg selv:
Jeg starta med denne hobbyen i 2010, begynte og blogge i 2012.
Jeg lager for det meste kort, men det blir gjerne noen esker og andre ting iblant.
Jeg er veldig glad i vintage stilen med sverting, rufsing og maskinsøm. Da jeg fikk en mail fra Heidi om jeg ville bli med som Dt, kunne jeg bare ikke si nei. Gleder meg til å bli en del av Vintage Utfordring sitt Dt Team.

Og som sitt første DT-kort har Monica laget dette nydelig bryllupskortet med mønsterark fra vår sponsor Papirdesign,

Vintageteamet har brukt mønsterark fra Papirdesign sine inspirasjonskort.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din tilbakemelding!