25 mai 2015

Vinner/Topp 3 fra utfordring #101

Hei alle sammen! Jeg håper dere alle har hatt en flott pinsehelg!
Tusen takk for alle de flotte bidragene vi mottok til utfordring #101 hvor oppgaven var å lage et vintageprosjekt med tema bryllup eller konfirmasjon.
har valgt ut sine favoritter og stemt fram en topp 3 liste.Papirdesignr

Vi er så heldige å bli sponset av Papirdesign, De har gitt både premie til vinneren av utfordringen og sponsormaterialer til hele Vintageteamet.

Papirdesign produserer papirprodukter, scrapbookingark og tilbehør for det norske markedet. Papirdesign ønsker å bidra til å skape glede og inspirasjon hos kundene sine.

Papirdesign har bred erfaring innenfor fagfeltene: design, foto og formgivning.
Papirdesign er opptatt er farger, form og design. De henter inspirasjon fra Nordlands vakre og kontrastfylte natur, reiser, kunst, kultur og menneskene de omgir seg med. Deres bakgrunn, erfaring og skaperglede skal alltid bli reflektert i produktene.1. plass


2. plass

3. plass

Gratulerer så mye alle sammen!
Dere er nå med å konkurrerer om å være gjestedesigner hos Vintageutfordringen. Gjestdesigneren blir trukket random org, og vil bli kontaktet per epost.

Pandoriaa, vær snill å sende adressen din til vintageudfordring@hotmail.com slik at vi kan sende deg premien. Du kan ta med deg denne banneren og vise den stolt fram i sidebaren i bloggen din.


Scrapellen og Ela, her er deres topp 3 banner som dere kan pryde bloggene deres med.

Ikke glem å levere bidrag til den pågående utfordringen vår hvor du skal lage et bryllups- eller konfirmasjonskort. Ønsker dere alle en flott dag!

3 kommentarer:

  1. Thank you very much for the award, congratulations spotlight

    SvarSlett
  2. Have you got my email ? I didnt get any answer back :(

    SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!