10 juni 2015

Vinner/Topp 3 fra utfordring #102

Tusen takk for alle de flotte bidragene vi mottok til utfordring #102 hvor oppgaven var å lage et vintageprosjekt med tema bryllup eller konfirmasjon.
Vintageteamet har valgt ut sine favoritter og stemt fram en topp 3 liste.Papirdesignr

Vi er så heldige å bli sponset av Papirdesign, De har gitt både premie til vinneren av utfordringen og sponsormaterialer til hele Vintageteamet.

Papirdesign produserer papirprodukter, scrapbookingark og tilbehør for det norske markedet. Papirdesign ønsker å bidra til å skape glede og inspirasjon hos kundene sine.

Papirdesign har bred erfaring innenfor fagfeltene: design, foto og formgivning.
Papirdesign er opptatt er farger, form og design. De henter inspirasjon fra Nordlands vakre og kontrastfylte natur, reiser, kunst, kultur og menneskene de omgir seg med. Deres bakgrunn, erfaring og skaperglede skal alltid bli reflektert i produktene.1. plass

2. plass

3. plass

Gratulerer så mye alle sammen!
Dere er nå med å konkurrerer om å være gjestedesigner hos Vintageutfordringen. Gjestdesigneren blir trukket random org, og vil bli kontaktet per epost.

Anki, vær snill å sende adressen din til vintageudfordring@hotmail.com slik at vi kan sende deg premien. Du kan ta med deg denne banneren og vise den stolt fram i sidebaren i bloggen din.


May Grethe og Samra, her er deres topp 3 banner som dere kan pryde bloggene deres med.

Ikke glem å levere bidrag til den pågående utfordringen vår hvor temaet er "skrift/script". Ønsker dere alle en flott dag!

1 kommentar:

  1. Awwww, thank you sooooo much for selecting my card as one of the Top 3!!!! Yay!!!

    SvarSlett

Takk for din tilbakemelding!